Het Mozaïek: veelzijdig en uniek!

Het veelzijdige uit zich in het gericht zijn op (leer)prestaties, maar daarnaast ook tijd en ruimte creëren voor creativiteit, sport en spel en open staan voor maatschappelijke veranderingen.

Uniek vinden we ons in het uitdragen en beleven van onze christelijke identiteit, waaronder de regel van de maand, geënt op de 10 leefregels, zoals wij die kennen uit de Bijbel.

Waarom naar de Christelijke school?

• Omdat we meer willen zijn dan alleen maar een school: een manier om te leren leven, niet alleen volgens de algemene menselijke normen, maar ook volgens de normen van God, zoals die in de Bijbel en in de persoon van Jezus bekend zijn.
  • Omdat wij ervan overtuigd zijn dat het geloof niet ‘los verkrijgbaar’ is, als bijlage van het leven, maar dat het alle vakken van de school en ook alle kanten van het leven behelst.
  • Omdat de christelijke school een extra verantwoordelijkheid op zich durft te nemen: proberen het kind de zin en de waarde van het leven te leren.
  • Omdat de christelijke school juist door alles heen wil laten zien wat het Evangelie betekent voor elk mens en wat het inhoudt voor de wereld.
  • Omdat de christelijke school voortkomt uit de ouders en dus uit liefde voor het kind. Is een betere basis te bedenken?
sitemap | contact | website beheer dotsolutions